Het Additief voor levensmiddelen CAS No 7631-86-9 van het siliciumdioxyde E551

Plaats van herkomst China
Merknaam Komesz
Certificering HALAL
Min. bestelaantal 500Kg
Prijs Negotiable
Verpakking Details 25Kg zak
Levertijd 2 weken
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 100T één maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Verschijning Wit poeder Zuiverheid (SiO2, %) >= 96
Olieabsorptie (cm3/g) 2.0~ 3,0 Verlies bij het Drogen (%) 4.0~ 8,0
Verlies op ontsteking (%) =<8.5 WEDDENSCHAP (m2/g) 170~ 240
Hoog licht

Siliciumdioxyde E551

,

Siliciumdioxyde 7631-86-9

,

e551 additief voor levensmiddelen

Laat een bericht achter
Productomschrijving
Het siliciumdioxyde is één van de populaire additieven voor levensmiddelen en de ingrediënten in de meeste landen, aangezien een professionele leverancier van het Siliciumdioxyde en een fabrikant, FDC Biotech Siliciumdioxyde van China bijna 10 jaar hebben geleverd en uitgevoerd, worden gelieve verzekerd om Siliciumdioxyde bij FDC Biotech te kopen. Om het even welke onderzoeken en problemen gelieve te voelen vrij om e-mail naar ons te verzenden, zullen wij u binnen 1 werkdag antwoorden.
 
Punt NORM
Verschijning Wit poeder
Zuiverheid (SiO2, %) >= 96
Olieabsorptie (cm3/g) 2.0~ 3,0
Verlies bij het drogen (%) 4.0~ 8,0
Verlies op ontsteking (%) =<8>
WEDDENSCHAP (m2/g) 170~ 240
pH (10%-oplossing) 5.0~ 8,0
Natriumsulfaat (als Na2SO4, %) =<1>
Arsenicum (zoals) =< 3mg="">
Lood (Pb) =< 5="" mg="">
Cadium (CD) =< 1="" mg="">
Mercury (Hg) =< 1="" mg="">
Totale zware metalen (als Pb) =< 20="" mg="">
Totale plaattelling =<500cfu>
Salmonella'ssoorten 10g Verbied
Escherichia coli/5g Verbied

 

 

Het chemische die Dioxyde van het samenstellingssilicium, ook als kiezelzuur (van Latijnse silex) wordt bekend, is een oxyde van silicium met de chemische formule SiO2. Het is gekend voor zijn hardheid sinds oudheid. Het kiezelzuur wordt het meest meestal gevonden in aard als zand of kwarts, evenals in de celwanden van diatomeeën.

Het kiezelzuur wordt vervaardigd in verscheidene vormen met inbegrip van gesmolten kwarts, kristal, fumed kiezelzuur (of pyrogeen kiezelzuur), colloïdaal kiezelzuur, kiezelzuurgel, en aerogel.

Het kiezelzuur wordt gebruikt hoofdzakelijk in de productie van glas voor vensters, het drinken glazen, drankflessen, en veel ander gebruik. De meerderheid van optische vezels voor telecommunicaties wordt ook gemaakt van kiezelzuur. Het is een primaire grondstof voor vele whitewarekeramiek zoals aardewerk, steengoed, porselein, evenals industrieel portlandcement.

Het kiezelzuur is een gemeenschappelijk additief in de productie van voedsel, waar het hoofdzakelijk als stroomagent in gepoederd voedsel wordt gebruikt, of om water in hygroscopische toepassingen te absorberen. Het is de primaire component van diatomaceous aarde die veel gebruik heeft dat van filtratie tot insectcontrole gaan. Het is ook de primaire component van de as van de rijstschil die, bijvoorbeeld, in filtratie en cement productie wordt gebruikt.

De dunne die films van kiezelzuur op siliciumwafeltjes worden gekweekt via thermische oxydatiemethodes kunnen in micro-elektronica vrij voordelig zijn, waar zij als elektrische isolatie met hoge chemische stabiliteit dienst doen. In elektrotoepassingen, kan het het silicium beschermen, last opslaan, stroom blokkeren, en zelfs als gecontroleerde weg dienst doen om huidige stroom te beperken.

Op kiezelzuur-gebaseerde aerogel werd gebruikt in het Stardust-ruimtevaartuig om buitenaardse deeltjes te verzamelen. Het kiezelzuur wordt ook in de extractie van DNA en RNA toe te schrijven aan zijn capaciteit gebruikt om aan de nucleic zuren onder de aanwezigheid van chaotropes te binden. Als hydrophobic kiezelzuur wordt het gebruikt als schuimwerend middelcomponent. In gehydrateerde vorm, wordt het gebruikt in tandpasta als hard schuurmiddel om tandplaque te verwijderen.

In zijn hoedanigheid als vuurvast materiaal, is het nuttig in vezelvorm als thermische beschermingsstof op hoge temperatuur. In schoonheidsmiddelen, is het nuttig voor zijn licht-verspreidt eigenschappen en natuurlijk absorptievermogen. Het colloïdale kiezelzuur wordt gebruikt als wijn en sap zuiverende agent. In farmaceutische producten, poedert de kiezelzuurhulp stroom wanneer de tabletten worden gevormd. Het wordt ook gebruikt als thermische verhogingssamenstelling in grond de bronwarmtepompindustrie.

 

FAQ

1, Welke soorten certificaten kan u aanbieden?

Foodchem is een verklaard bedrijf van ISO2008 9001, aangezien voor Natuurlijke Cacaoboter, BN01, wij HAPPC kunnen aanbieden, KOSJER, HALAL-Certificaten, ect.

 

2, zijn Foodchem een fabrikant of enkel een handelsmaatschappij?

Foodchem is zowel fabrikant als handelsmaatschappij, zijn wij Natuurlijke Cacaoboter, BN01-verdeler, tegelijkertijd, zijn wij fabrikant van andere producten.

 

3, wat zijn Min Order Quantity van Natuurlijke Cacaoboter, BN01?

De verschillende producten hebben verschillende MOQ, voor Natuurlijke Cacaoboter, BN01, is MOQ 500kg.

 

4, wat zijn de prijs van Natuurlijke Cacaoboter, BN01?

Foodchem is een beroemde leverancier en een fabrikant van Natuurlijke Cacaoboter, BN01 in China, en collectief met velen Natuurlijke Cacaoboter, BN01-leveranciers verscheidene jaren geweest, kunnen wij u van rendabele Natuurlijke Cacaoboter, BN01 voorzien.

 

5, hoe lang wij zullen wachten op uw antwoord?

Wij kunnen waarborgen te antwoorden uw onderzoeken van Natuurlijke Cacaoboter, BN01 in minder dan 24 uren in werkdagen.

 

6, Welke soorten vervoerstypes kunnen u verstrekken?

Onze hoofdvervoersmethodes omvatten luchtvervoer, landvervoer en watervervoer.

 

7, Welke soorten betalingstermijnen kunnen u goedkeuren?

De het meest meestal gebruikte betalingstermijnen zijn T/T, L/C, D/P, D/A, enz.

 

8, hoe lang ik mijn goed zal ontvangen?

Foodchem heeft zijn eigen EDC pakhuis in Shanghai, wanneer uw inkooporder is bevestigd, inventarisproducten zal leveren binnen 1 week, andere productenlevering in 2 weken.