E315 Erythorbic Zuur CAS 6381-77-7 CAS 7378-23-6

Plaats van herkomst China
Merknaam Komesz
Certificering HALAL
Min. bestelaantal 500Kg
Prijs Negotiable
Verpakking Details 25Kg zak
Levertijd 2 weken
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 100T één maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Uiterlijk Wit, geurloos, kristallijns poeder of korrels Analyse (op droge basis) 990,0 - 100,5%
Chemische Formule C6H8O6 Specifieke omwenteling -16,5 --- -18,0 o
Reststoffen bij ontsteking < 0,3% Deeltjesgrootte netwerk 40
Hoog licht

E315 Erythorbic Zuur

,

Erythorbic Zuur 6381-77-7

,

CAS 7378-23-6

Laat een bericht achter
Productomschrijving
Erythorbinezuuris een van de populaire voedingssupplementen en ingrediënten in de meeste landen, als een professionele leverancier en fabrikant van Erythorbic Acid,FDC Biotechheeft bijna 10 jaar lang erythorbinezuur uit China geleverd en geëxporteerd, wees gerust om erythorbinezuur bijFDC BiotechVoor vragen en problemen kunt u ons een e-mail sturen, wij zullen u binnen 1 werkdag antwoorden.
 
Artikel 1 Specificatie-- FCC IV
Naam Erythorbinezuur
Uiterlijk Wit, geurloos, kristallijns poeder of korrels
Test ((op droge basis) 990,0 - 100,5%
Chemische formule C6H8O6
Specifieke rotatie -16,5 --- -18.0
Reststoffen bij ontsteking < 0,3%
Verlies bij drogen < 0,4%
Deeltjesgrootte 40 mesh
Zwaar metaal < 10 ppm max
Lood < 5 ppm
Arseen < 3 ppm

 

 

Erythorbinezuur of erythorbaat, voorheen bekend als isoAscorbinezuur en D-araboascorbinezuur, is een stereoisomeer van ascorbinezuur.

En de chemische eigenschappen hebben veel gelijkenissen met Vc, maar als antioxidant heeft het het onnavolgbare voordeel dat Vc niet heeft: Ten eerste is het superieur aan de anti-oxidatie dan Vc, dusIk heb de Vc gemengd., kan het effectief de eigenschappen van Vc component beschermen bij het verbeteren van de eigenschappen hebben zeer goede resultaten, terwijl het beschermen van de Vc kleur.

Ten tweede, een hogere veiligheid, geen residu in het menselijk lichaam, deelnemen aan het metabolisme na absorptie door het menselijk lichaam, die gedeeltelijk kan worden omgezet in Vc.Chinese geneeskunde nemen het als aanvullende informatie worden gebruikt in Vc film, Vc Yinqiao-Vc en gezondheidszorgproducten, en krijgen een goed effect.

Erythorbinezuur, voorheen bekend als isoAscorbinezuur en D-araboascorbinezuur, is een stereoisomeer van ascorbinezuur (vitamine C). Het is een plantaardig voedseladditief dat wordt geproduceerd uit sucrose.Het wordt aangeduid met het E-nummer E315, en wordt veel gebruikt als antioxidant in verwerkte voedingsmiddelen.

Er zijn klinische onderzoeken uitgevoerd om aspecten van de voedingswaarde van erythorbinezuur te onderzoeken.Een dergelijk onderzoek onderzocht de effecten van erythorbinezuur op het metabolisme van vitamine C bij jonge vrouwen.Een later onderzoek toonde aan dat erythorbinezuur een krachtige versterker is van de absorptie van niet-heme-ijzer.

Aangezien de Amerikaanse Food and Drug Administration het gebruik van sulfieten als conserveringsmiddel in voedingsmiddelen die vers moeten worden gegeten (zoals ingrediënten van saladebars) heeft verboden,het gebruik van erythorbinezuur als voedselconserveringsmiddel is toegenomenHet wordt ook gebruikt als conserveermiddel in vlees en bevroren groenten.

Isoascorbinezuur is een stereoisomeer van vitamine C en is daarom chemisch vergelijkbaar met vitamine C. Isascorbinezuur is wit tot lichtgeel of kristal poeder, geurloos, zure smaak,smeltpunt 166-172°C, en ontbinding, geleidelijk zwart in het licht.

Veelgestelde vragen

1Wat voor certificaten kunt u aanbieden?

Foodchem is een ISO2008 9001 gecertificeerd bedrijf, zoals voor Natural Cocoa Butter, BN01, kunnen we HAPPC, KOSHER, HALAL Certificaten, ect aanbieden.

 

2, Is Foodchem een fabrikant of slechts een handelsonderneming?

Foodchem is zowel fabrikant als handelsonderneming, we zijn Natural Cocoa Butter, BN01-distributeur, tegelijkertijd zijn we fabrikant van andere producten.

 

3Wat is de minimale bestelhoeveelheid van natuurlijke cacaoboter, BN01?

Voor natuurlijke cacaoboter, BN01, bedraagt de MOQ 500 kg.

 

4Wat is de prijs van Natural Cocoa Butter, BN01?

Foodchem is een bekende leverancier en fabrikant van Natural Cocoa Butter, BN01 in China en heeft al enkele jaren een samenwerking met vele Natural Cocoa Butter, BN01-leveranciers.we kunnen u voorzien van kosteneffectieve natuurlijke cacaoboterBN01.

 

5Hoe lang moeten we wachten op uw antwoord?

Wij kunnen garanderen dat wij uw vragen over Natural Cocoa Butter, BN01 binnen 24 uur op werkdagen beantwoorden.

 

6Welke soorten vervoer kunt u aanbieden?

Onze belangrijkste vervoerswijzen zijn het luchtvervoer, het landvervoer en het watervervoer.

 

7Welke betalingsvoorwaarden kunt u accepteren?

De meest gebruikte betalingsvoorwaarden zijn T/T, L/C, D/P, D/A, enz.

 

8Hoe lang zal ik mijn goed ontvangen?

Foodchem heeft zijn eigen EDC- magazijn in Shanghai, wanneer uw bestelling is bevestigd, zullen de voorraadproducten binnen 1 week worden geleverd, andere producten binnen 2 weken.