Blauw Spirulina-Phycocyanin Poeder E18.0 CAS No 11016-15-2

Plaats van herkomst China
Merknaam Komesz
Certificering HALAL
Min. bestelaantal 500Kg
Prijs Negotiable
Verpakking Details 25Kg zak
Levertijd 2 weken
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 100T één maand

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Verschijning Blauw Fijn Poeder De Identificatie van de algenverscheidenheid Spirulina - platensis
Smaak/Geur Mild, smaak zoals zeewier Vochtigheid ≤8.0%
As ≤10.0% Deeltjesgrootte 100% door netwerk 80
Hoog licht

Blauwe Spirulina-Phycocyanin

,

Phycocyanin Poeder

,

blauwe phycocyanin 11016-15-2

Laat een bericht achter
Productomschrijving
Phycocyanin is een phycobiliprotein die van eetbare spirulina door waterextractie en van de membraanscheiding technologie wordt gezuiverd. Het is het meest unieke werkzamee stof in de voedingscomponenten van spirulina. Het blauw is zuiver en duidelijk. Momenteel, wordt het c-Phycocyanin, een mengsel van phycoerythrin en isophycocyanin, hoofdzakelijk gehaald, en andere kleine hoeveelheden proteïnen en koolhydraten natuurlijk - het voorkomen in spirulina, worden gelieve verzekerd om Phycocyanin bij FDC Biotech te kopen. Om het even welke onderzoeken en problemen gelieve te voelen vrij om e-mail naar ons te verzenden, zullen wij u binnen 1 werkdag antwoorden.
 
PUNTEN NORM RESULTATEN
Verschijning Blauw Fijn Poeder Voldaan
De Identificatie van de algenverscheidenheid Spirulina - platensis Voldaan
Smaak/Geur Mild, smaak zoals zeewier Voldaan
Vochtigheid ≤8.0% 5.60%
As ≤10.0% 6.10%
Deeltjesgrootte 100% door netwerk 80 Voldaan
Kleurenwaarde E18.0±5% E18.4
Pesticide Ontdekt niet Ontdekt niet
Lood ≤0.5ppm Voldaan
Arsenicum ≤0.5ppm Voldaan
Mercury ≤0.1ppm Voldaan
Cadmium ≤0.1ppm Voldaan
Totale Plaattelling ≤1,000cfu/g 500cfu/g
Gist en Vorm ≤100cfu/g maximum <40cfu/g
Coliforms Negative/10g Verbied
E.Coli Negative/10g Verbied
Salmonella's Negative/10g Verbied
Stafylokok Negative/10g Verbied
ANALYSEconclusie
Commentaar Deze partij van product is met de Specificatie in overeenstemming
Opslag Opslag in koele, droge plaats en vanaf sterke licht en hitte

 

 

Phycocyanin is een phycobiliprotein die van eetbare spirulina door waterextractie en van de membraanscheiding technologie wordt gezuiverd. Het is het meest unieke werkzamee stof in de voedingscomponenten van spirulina. Het blauw is zuiver en duidelijk. Momenteel, wordt het c-Phycocyanin, een mengsel van phycoerythrin en isophycocyanin, hoofdzakelijk gehaald, en andere kleine hoeveelheden proteïnen en koolhydraten natuurlijk - voorkomend in spirulina.

 

Wanneer gebruikt als pigment, worden de specificaties onderscheiden volgens kleurenprijs: Momenteel, is de conventionele specificatie 180 kleurenwaarde (de kleurenwaarde wordt omgezet in absorbering bij 618nm door UVopsporing onder de voorgeschreven verdunningsfactor). Over het algemeen kan het toevoegen trehalose als drager de stabiliteit van het product verhogen. U kunt ook lager aanpassen, hogere kleurenprijs of zuiver poeder, en de klant kiest de drager voor het samenstellen.

 

Wanneer gebruikt als voedingssupplement, onderscheiden sommige klanten de specificaties volgens de phycocyanin inhoud: Momenteel die, worden zij volgens de inhoud aangepast door de klant wordt gespecificeerd.

 

Zowel vertegenwoordigen de de kleurenwaarde als inhoud de inhoud van phycocyanin in het eindproduct, en hoger de kleurenwaarde, hoger de inhoud. Het 180 kleurenproduct beantwoordt aan een phycocyanin inhoud van 25% -30%.

 

Gebruikt als additief voor levensmiddelen in China. Het is nog niet vermeld in het voedsel of de nieuwe catalogus van het voedselingrediënt. De „Sanitaire Normen voor het Gebruik van Additieven voor levensmiddelen“ (GB2760-2014) bepaalt dat het in suikergoed, gelei, ijslollys, roomijs, roomijs, kaasproducten, vruchtensap (aroma) dranken kan worden gebruikt, en het maximumgebruiksbedrag 0.8g/kg is.

 

Phycocyanin ging GRAS in de Verenigde Staten in 2012 over en kan als voedselingrediënt in alle voedsel en dieetsupplementen (behalve babyvoedsel) worden gebruikt. Als ingrediënt in alle voedsel behalve zuigelingsformules en voedsel onder de jurisdictie van USDA op niveaus tot een maximum van 250 milligrammen per het dienen. Als Spirulina-Uittreksel, kan het in banketbakkerij, het berijpen, roomijs, bevroren gebakje, gebakjedeklaag worden gebruikt en decoratie, stevige drank, yoghurt, zand is Er geen grens op de hoeveelheid ingrediënten zoals brood, pudding, kaas, gelsuikergoed, brood, kant-en-klare graangewassen, en dieetsupplementen (tabletten, capsules).

 

Als één enkele substantie, is het niet inbegrepen in de additief voor levensmiddelenlijst (geen e-Aantal). Nochtans, heeft de Europese Unie een norm om te bepalen of een uittreksel als voedselingrediënt kan worden gebruikt gelijkwaardig aan zijn bron van extractie, d.w.z., als voedsel met kleurrijk bezit (gekleurd voedsel) of kleurstof (pigment). Phycocyanin voldoet aan deze norm en kan als voedselingrediënt als spirulinauittreksel of concentraat worden gebruikt.

 

FAQ

1, Welke soorten certificaten kan u aanbieden?

Foodchem is een verklaard bedrijf van ISO2008 9001, aangezien voor Natuurlijke Cacaoboter, BN01, wij HAPPC kunnen aanbieden, KOSJER, HALAL-Certificaten, ect.

 

2, zijn Foodchem een fabrikant of enkel een handelsmaatschappij?

Foodchem is zowel fabrikant als handelsmaatschappij, zijn wij Natuurlijke Cacaoboter, BN01-verdeler, tegelijkertijd, zijn wij fabrikant van andere producten.

 

3, wat zijn Min Order Quantity van Natuurlijke Cacaoboter, BN01?

De verschillende producten hebben verschillende MOQ, voor Natuurlijke Cacaoboter, BN01, is MOQ 500kg.

 

4, wat zijn de prijs van Natuurlijke Cacaoboter, BN01?

Foodchem is een beroemde leverancier en een fabrikant van Natuurlijke Cacaoboter, BN01 in China, en collectief met velen Natuurlijke Cacaoboter, BN01-leveranciers verscheidene jaren geweest, kunnen wij u van rendabele Natuurlijke Cacaoboter, BN01 voorzien.

 

5, hoe lang wij zullen wachten op uw antwoord?

Wij kunnen waarborgen te antwoorden uw onderzoeken van Natuurlijke Cacaoboter, BN01 in minder dan 24 uren in werkdagen.

 

6, Welke soorten vervoerstypes kunnen u verstrekken?

Onze hoofdvervoersmethodes omvatten luchtvervoer, landvervoer en watervervoer.

 

7, Welke soorten betalingstermijnen kunnen u goedkeuren?

De het meest meestal gebruikte betalingstermijnen zijn T/T, L/C, D/P, D/A, enz.

 

8, hoe lang ik mijn goed zal ontvangen?

Foodchem heeft zijn eigen EDC pakhuis in Shanghai, wanneer uw inkooporder is bevestigd, inventarisproducten zal leveren binnen 1 week, andere productenlevering in 2 weken.