Natuurlijke xanthaan gum verdikkingsmiddel stabilisator emulgator

Plaats van herkomst China
Merknaam Komesz
Certificering HALAL
Min. bestelaantal 500 kg
Prijs Negotiable
Verpakking Details 25Kg zak
Levertijd 2 weken
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 100T één maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Bindmiddelen Xanthan Gom Uiterlijk wit of room-kleur en vrij bewegend poeder
Viscositeit 1200 - 1600 mpa.s Beoordeling 91.0 - 108.0%
Totale plaattelling ≤ 2000/g PH van 1%-oplossing in water 6.0 - 8.0
Hoog licht

Natuurlijke xanthaangumpoeder

,

Voedselstabilisator Xanthaangum

,

Stabilisator Xanthaan Voedingsmiddelen verdikkingsmiddel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Chemische voedselbestanddelen: Xanthaangum

 

Xanthaangumis een natuurlijk voedingssupplement dat wordt geproduceerd door de fermentatie van Xanthomonas campestris, een soort bacteriën.Xanthaangum, ook wel bekend als Hanseumgum, is een soort microbiële exopolysaccharide geproduceerd door Xanthomnas campestris door fermentatie-engineering met koolhydraten als hoofdgrondstof (zoals maïszetmeel).Het heeft een unieke rheologie., goede wateroplosbaarheid, warmte- en zuurbasisstabiliteit, en heeft een goede compatibiliteit met verschillende zouten, als verdikkingsmiddel, suspensiemiddel, emulgator, stabilisator, kan op grote schaal worden gebruikt in levensmiddelen,aardolieHet is momenteel's werelds grootste productie-schaal en zeer veelgebruikt microbiële polysaccharide.

 

Gebruik:

Xanthangom wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie als verdikkingsmiddel, stabilisator en emulgator.Het kan ook in vleesproducten worden gebruikt., plantaardige alternatieven voor melk en huisdiervoeding.

 

Reglement:

Xanthangom wordt door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) algemeen erkend als veilig (GRAS) wanneer het wordt gebruikt in overeenstemming met goede productiepraktijken.Het is ook goedgekeurd voor gebruik in voedingsmiddelen door de Europese Unie en andere landen.

 

Mogelijke gezondheidsvoordelen:

Xanthangom is onderzocht op zijn potentiële gezondheidsvoordelen, waaronder het vermogen om de bloedsuikerspiegel te verlagen en het cholesterolgehalte te verbeteren.Sommige studies suggereren dat xanthangem de darmgezondheid kan verbeteren door de groei van gunstige bacteriën in de darm te verhogen..

 

 

Xanthaangum voor vruchtensappen, ijs, soja saus, oesters saus, gebak, gel, frisdranken, salade dressings, instant noedels, worst, ingeblikt vlees, kaas, cake, brood, uitdrogingsvoedsel,ingeblikt diervoeder.

 

Artikel 1 Standaard
Uiterlijk wit of roomkleurig en vrijstroomend poeder
Viscositeit 1200 - 1600 mpa.s[ 1% Xanthan Gum in 1% KCl Brookfield, LVTD, spindel 3,60 rpm, 25]
Test ((op droge basis) 91.0 - 108,0%
Verlies bij het drogen ((105oC, 2 uur) 6.0 - 12,0%
V1: V2: 1.02 tegen 1.45
Pyruviumzuur ≥ 1,5%
PH van 1% oplossing in water 6.0 tot 8.0
Zware metalen ((als Pb) ≤ 20 mg/kg
Lood ((Pb) ≤ 5 mg/kg
Arseen ((As)) ≤ 2 mg/kg
Nitrogeen ≤ 1,5%
Aas ≤ 13%
Deeltjesgrootte 80 maag: 100% min, 200 maag: 92% min
Totaal aantal platen ≤ 2000/g
Gist en schimmels ≤ 100/g
ziekteverwekkers bacteriën afwezigheid
S. aureus Negatief
Groenblauwbloem Negatief
Salmonella sp. Negatief
C. perfringens Negatief

 

 

Xanthaangumis een van de populaire voedingssupplementen en ingrediënten in de meeste landen, als een professionele Xanthan Gum leverancier en fabrikant,FDC Biotech levert en exporteert al bijna 10 jaar Xanthan Gum uit China., kunt u gerust Xanthan Gum kopen bij FDC Biotech. Voor vragen en problemen kunt u ons per e-mail bellen, wij zullen u binnen 1 werkdag antwoorden.

 

Gegevens:

Xanthangom is een polysaccharide, afgeleid van de bacteriële vacht van Xanthomonas campestris, gebruikt als levensmiddelenadditief en rheologie-modificator, gewoonlijk gebruikt als voedselverdikkingsmiddel (in salade dressings),Het wordt geproduceerd door fermentatie van glucose, sucrose,of lactose door de bacterie Xanthomonas campestrisNa een fermentatieperiode wordt het polysaccharide uit een groeimedium met isopropylalcohol geprecipiteerd, gedroogd en tot een fijn poeder gemalen.het wordt toegevoegd aan een vloeibaar medium om het kauwgom te vormen.

 

Biosynthese

BiosyntheseDe synthese is afkomstig van glucose als substraat voor de synthese van de suiker nucleotiden precursoren UDP-glucose, UDP-glucuronaat,en GDP-mannose die nodig zijn voor de bouw van de pentasaccharide-herhalingseenheidDit verbindt de synthese van xanthan met het centrale koolhydraatmetabolisme.Specifieke glycosyltransferasen verplaatsen sequentieel de suikerpartijen van de nucleotide suikerxanthaanvoorlopers naar lipide-dragersAcetyl- en pyruvylresten worden toegevoegd als decoratie zonder koolhydraten.Volwassen herhalingseenheden worden gepolymeriseerd en geëxporteerd op een manier die lijkt op het Wzy-afhankelijke polysaccharide synthese mechanisme van EnterobacteriaceaeProducten van de tandvleesgencluster, synthese, polymerisatie en export van de herhalingseenheid.

Gebruik

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van Xanthangom is het vermogen om een grote toename van de viscositeit van een vloeistof te veroorzaken door een zeer kleine hoeveelheid gum toe te voegen, in de orde van één procent.In de meeste levensmiddelenDe viscositeit van xanthangummi oplossingen neemt af met hogere scheerpercentages; dit wordt scheerdunning of pseudoplasticiteit genoemd.Dit betekent dat een product dat onderworpen is aan scheerwerkHet voedsel verdunt na het mengen, schudden of zelfs kauwen, maar wanneer de scheerkrachten zijn verwijderd, verdikt het voedsel zich weer.het xanthanengom maakt het in de fles voldoende dik om het mengsel vrij homogeen te houdenAls het uit de fles komt, worden de scheerkrachten verwijderd en wordt het weer dikker, zodat het aan de salade kleft..In tegenstelling tot andere tandvleesgummen is het zeer stabiel onder een breed bereik aan temperaturen en pH.

 

In levensmiddelenHet helpt bij het voorkomen van olieseparatie door de emulsie te stabiliseren, hoewel het geen emulgator is.Xanthangom helpt ook om vaste deeltjes op te schuivenOok gebruikt in bevroren voedingsmiddelen en dranken, helpt xanthanengom de aangename textuur in veel ijsjes te creëren, samen met Guar Gum en locust bean gum.Tandpasta bevat vaak xanthaangumXanthanengom (als het soms niet van tarwe is gemaakt, zie Allergieën voor glutenvrije allergie-informatie) wordt ook gebruikt in glutenvrij bakken.Aangezien de gluten in tarwe moet worden weggelatenXanthangom wordt gebruikt om het deeg of de deegmassa een "lijmigheid" te geven die anders met gluten zou worden bereikt.om de vetten en emulgatoren in dooiers te vervangenHet is ook een voorkeursmethode voor het verdikt maken van vloeistoffen voor mensen met slikstoornissen, omdat het de kleur of smaak van voedingsmiddelen of dranken bij typisch gebruik niet verandert.

 

In de olie-industrieDeze vloeistoffen dienen om de door het boorstuk gesneden vaste stoffen naar de oppervlakte te brengen.Xanthaangum biedt een geweldige "low end" reologie.Wanneer de circulatie stopt, blijven de vaste stoffen in de boorvloeistof hangen.De wijdverspreide toepassing van horizontale booringen en de vraag naar een goede controle van de geboorde vaste stoffen hebben geleid tot een uitgebreid gebruik ervan.Het is ook toegevoegd aan beton dat onder water wordt gegoten, om de viscositeit te verhogen en wassen te voorkomen.

In cosmeticaHet wordt ook gebruikt in olie-in-water emulsies om de olie druppels te helpen stabiliseren tegen coalescentie.Het heeft wat huidbevochtigende eigenschappen.Xanthaangum is een veel voorkomend ingrediënt in valse bloedrecepten en in gunge/slime.

Als professionele leverancier van xanthangom levert en exporteert FDC Biotech al bijna 10 jaar xanthangom uit China.

 

 

Vragen:

1Wat voor certificaten kunt u aanbieden?
FDC Biotech is een ISO2008 9001 gecertificeerd bedrijf, voor Xanthan Gum kunnen we HAPPC, KOSHER, HALAL certificaten, ect. aanbieden.
2Is FDC Biotech een fabrikant of slechts een handelsonderneming?
FDC Biotech is zowel fabrikant als handelsonderneming, we zijn Xanthan Gum leverancier, tegelijkertijd zijn we fabrikant van andere producten.
3Wat is de minimale bestelhoeveelheid Xanthangom?
Voor Xanthan Gum is de MOQ 1000 kg.
4Wat is de prijs van Xanthan Gum?
FDC Biotech is een beroemde Xanthan Gum leverancier en fabrikant in China, en is al enkele jaren in samenwerking met veel Xanthan Gum leveranciers, kunnen we u voorzien van kosteneffectieve Xanthan Gum.
5Hoe lang moeten we wachten op uw antwoord?
Wij kunnen garanderen dat wij uw vragen over Xanthangom binnen 24 uur beantwoorden.
6Welke soorten vervoer kunt u aanbieden?
Onze belangrijkste vervoerswijzen zijn het luchtvervoer, het landvervoer en het watervervoer.
7Welke betalingsvoorwaarden kunt u accepteren?
De meest gebruikte betalingsvoorwaarden zijn T/T, L/C.
8Hoe lang zal ik mijn goed ontvangen?
FDC Biotech heeft een eigen EDC- magazijn in Shanghai, wanneer uw bestelling is bevestigd, zullen de voorraadproducten binnen 1 week worden geleverd, andere producten binnen 2 weken.