Aspartame Ingrediënten CAS No 22839-47-0 van het Zoetmiddel de Chemische Voedsel

Plaats van herkomst China
Merknaam Komesz
Certificering HALAL
Min. bestelaantal 1000Kg
Prijs Negotiable
Verpakking Details 25Kg zak
Levertijd 2 weken
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 100T één maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Zoetmiddelen Aspartame Verschijning WIT KORRELIG OF POEDER
ANALYSE (OP DROGE BASIS) 98.00%-102.00% Smaak zuiver
Specifieke omwenteling +14.50°~+16.50° Overbrenging ≥ 95,0%
Hoog licht

Aspartame Chemische Voedselingrediënten

,

Aspartame zoetmiddel

,

CAS No 22839-47-0

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Chemische Voedselingrediënten: Aspartame

 

 

Aspartame is een kunstmatig zoetmiddel dat algemeen in de voedselindustrie als suikersubstituut wordt gebruikt. Het is een low-calorie alternatief aan suiker en door merknamen zoals NutraSweet en Gelijke ook gekend.

 

Chemische eigenschappen:

Aspartame is samengesteld uit twee aminozuren, asparaginezuur en phenylalanine, die door een peptide band worden verbonden. Het is een wit, geurloos poeder dat veel zoeter is dan suiker en verstrekt vrijwel geen calorieën.

 

Gebruik:

Aspartame wordt wijd gebruikt in de voedselindustrie als suikersubstituut. Het wordt vaak gebruikt in low-calorie of suikervrij voedsel zoals dieetsoda, kauwgom, en yoghurt. Het kan ook worden gebruikt om koffie en thee te zoeten.

 

Verordeningen:

Aspartame wordt over het algemeen gezien als brandkast (GRAS) door de V.S. Food and Drug Administration (FDA) wanneer gebruikt overeenkomstig good manufacturing practice. Het wordt ook goedgekeurd voor gebruik in voedingsmiddelen door de Europese Unie en andere landen.

 

 

 

PUNTEN NORM
VERSCHIJNING WIT KORRELIG OF POEDER
ANALYSE (OP DROGE BASIS) 98.00%-102.00%
SMAAK ZUIVER
SPECIFIEKE OMWENTELING +14.50°~+16.50°
OVERBRENGING ≥ 95,0%
ARSENICUM (ZOALS) ≤ 3PPM
VERLIES BIJ HET DROGEN ≤ 4,50%
RESIDU OP ONTSTEKING ≤ 0,20%
L-a-ASPARTY-l-PHENYLALAINE ≤ 0,25%
PH 4.50-6.00
L-PHENYLALANINE ≤ 0,50%
HEAVY METAL (PB) ≤ 10PPM
GELEIDINGSVERMOGEN ≤ 30
5-BENZYL-3,6-DIOXO-2-PIPERAZINEACETIC ZUUR ≤ 1,5%
ANDERE VERWANTE SUBSTANTIES ≤ 2,0%
FLUORIDE (P.P.M.) ≤ 10
PH WAARDE 3.5-4.5

 

Aspartame is één van de populaire additieven voor levensmiddelen en de ingrediënten in de meeste landen, aangezien een professionele Aspartame leverancier en een fabrikant, FDC Biotech Aspartame van China bijna 10 jaar hebben geleverd en uitgevoerd, worden gelieve verzekerd om Aspartame bij FDC Biotech te kopen. Om het even welke onderzoeken en problemen gelieve te voelen vrij om e-mail naar ons te verzenden, zullen wij u binnen 1 werkdag antwoorden.

 

Details:

Aspartame is een niet-koolhydraat kunstmatig zoetmiddel, aangezien een kunstmatig zoetmiddel, aspartame een zoete smaak, bijna geen calorieën en koolhydraten heeft.

Aspartame is 200 keer de zo zoete sucrose, volledig, zonder enig kwaad kan worden geabsorbeerd, het lichaamsmetabolisme. aspartame veilige, zuivere smaak. momenteel, werd aspartame goedgekeurd voor gebruik in meer dan 100 landen, is het wijd gebruikt in drank, suikergoed, voedsel, gezondheidszorgproducten en alle types.

Goedgekeurd door FDA in 1981 voor het uitspreiden van droog voedsel, frisdranken in 1983 om de voorbereiding van aspartame in de wereld na meer dan 100 landen en gebieden toe te staan worden goedgekeurd voor gebruik, 200 keer de zoetheid van sucrose.

 

Aspartame heeft het voordeel van:

(1) de brandkast, door het Comité van de Verenigde Naties voor Additieven voor levensmiddelen als GRAS-niveau (over het algemeen erkend zoals veilig) is voor alle Zoetmiddelen in het grondigste onderzoek naar menselijke veiligheidsproducten, meer dan 100 landen rond de wereld, meer dan 6.000 producten in de 19 jaar van succesvolle ervaring geweest

(2) Aspartame is de zoete smaak van zuivere sucrose met zeer gelijkaardige vers en zoet, geen bitter na smaak en metaalsmaak, veruit het dichtst aan de succesvolle ontwikkeling van het zoete suikerzoetmiddel. Aspartame 200 keer zoeter dan sucrose, slechts een klein bedrag in de toepassing kan de gewenste zoetheid, zodat gebruik in voedsel en drankaspartame van het suikersubstituut bereiken, kan de hitte beduidend verminderen en zal tand geen bederf veroorzaken

(3) Aspartame of andere die zoetmiddelen en suiker met een synergetisch effect, zoals 2% aan 3% in de sacharine wordt gemengd, de sacharine kunnen de slechte smaak beduidend maskeren.

(4) Aspartameand-het aroma met de uitstekende efficiency van wordt gemengd, vooral voor zuurrijke citrusvrucht, citroen, grapefruit, enz., kan een duurzaam aroma maken, de hoeveelheid luchtverfrissing verminderen die.

(5) de proteïnen, aspartame kunnen door de lichaams natuurlijke decompositie worden geabsorbeerd.

 

Gebruik: 1.Beverage: sprankelende en nog frisdrank, vruchtesap en fruitstroop, yoghurt en enz.

2.Food: hete en koude chocolade en drankmengelingen en onmiddellijk dessert, bevroren nieuwigheid en dessert, kauwgom, gekookt snoepje, munt, chocolade, gom en gelei en enz.

3.Pharmaceutical: de tablet, suikervrije stroop, poederde mengeling en bruisende tablet en enz.

 

 

FAQ:

1, Welke soorten certificaten kan u aanbieden?
FDC Biotech is een verklaard bedrijf van ISO2008 9001, aangezien voor Xanthan Gom, wij HAPPC kunnen aanbieden, KOSJER, HALAL-Certificaten, ect.
2, zijn FDC Biotech een fabrikant of enkel een handelsmaatschappij?
FDC Biotech is zowel fabrikant als handelsmaatschappij, zijn wij Xanthan Gomleverancier, tegelijkertijd, zijn wij fabrikant van andere producten.
3, wat zijn Min Order Quantity van Xanthan Gom?
De verschillende producten hebben verschillende MOQ, voor Xanthan Gom, is MOQ 1000kg.
4, wat zijn de prijs van Xanthan Gom?
FDC Biotech is een beroemde Xanthan Gomleverancier en een fabrikant in China, en collectief met vele Xanthan Gomleveranciers verscheidene jaren geweest, kunnen wij u van rendabele Xanthan Gom voorzien.
5, hoe lang wij zullen wachten op uw antwoord?
Wij kunnen waarborgen te antwoorden uw onderzoeken van Xanthan Gom in minder dan 24 uren in werkdagen.
6, Welke soorten vervoerstypes kunnen u verstrekken?
Onze hoofdvervoersmethodes omvatten luchtvervoer, landvervoer en watervervoer.
7, Welke soorten betalingstermijnen kunnen u goedkeuren?
De het meest meestal gebruikte betalingstermijnen zijn T/T, L/C.
8, hoe lang ik mijn goed zal ontvangen?
FDC Biotech heeft zijn eigen EDC pakhuis in Shanghai, wanneer uw inkooporder is bevestigd, inventarisproducten zal leveren binnen 1 week, andere productenlevering in 2 weken.