Xanthan Chemische het Voedselingrediënten CAS No 11138-66-2 van Gombindmiddelen

Plaats van herkomst China
Merknaam Komesz
Certificering HALAL
Min. bestelaantal 1000Kg
Prijs Negotiable
Verpakking Details 25Kg zak
Levertijd 2 weken
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 100T één maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Bindmiddelen Xanthan Gom Uiterlijk wit of room-kleur en vrij bewegend poeder
Viscositeit 1200 - 1600 mpa.s Beoordeling 91.0 - 108.0%
Totale plaattelling ≤ 2000/g PH van 1%-oplossing in water 6.0 - 8.0
Hoog licht

Xanthan Gombindmiddelen

,

Chemische Voedselingrediënten 11138-66-2

,

CAS No 11138-66-2

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Chemische Voedselingrediënten: Xanthan Gom

 

Xanthan de gom is een natuurvoedingadditief dat door de gisting van Xanthomonas-campestris, een type van bacteriën wordt geproduceerd. Het wordt algemeen gebruikt in de voedselindustrie als bindmiddel, stabilisator, en emulgator.

 

Gebruik:

Xanthan de gom wordt wijd gebruikt in de voedselindustrie als bindmiddel, stabilisator, en emulgator. Het wordt vaak gebruikt in slasausen, sausen, en bakkerijproducten om textuur te verbeteren en scheiding te verhinderen. Het kan ook in vleeswaren, op installatie-gebaseerde melkalternatieven, en voedsel voor huisdieren worden gebruikt.

 

Verordeningen:

Xanthan de gom wordt over het algemeen gezien als brandkast (GRAS) door de V.S. Food and Drug Administration (FDA) wanneer gebruikt overeenkomstig good manufacturing practice. Het wordt ook goedgekeurd voor gebruik in voedingsmiddelen door de Europese Unie en andere landen.

 

Potentiële gezondheidsvoordelen:

Xanthan de gom is bestudeerd voor zijn potentiële gezondheidsvoordelen, met inbegrip van zijn capaciteit op de lagere niveaus van de bloedsuiker en verbeterd cholesterolniveaus. Sommige studies hebben gesuggereerd dat xanthan de gom kan helpen om darmgezondheid te verbeteren door de groei van voordelige bacteriën in de darm te verhogen.

 

 

Xanthan Gom voor vruchtensapdranken, roomijs, sojasaus, oestersaus, gebakken goederen, gel, frisdranken, slasausen, onmiddellijke noedels, worsten, ingeblikt vlees, kaas, cakes, brood, dehydratievoedsel, ingeblikt voedsel voor huisdieren.

 

PUNTEN NORM
Verschijning wit of room-kleur en vrij bewegend poeder
Viscositeit 1200 - 1600 mpa.s [1%-Xanthan Gom in 1%-KCl Brookfield, LVTD, as 3.60rpm, 25]
Analyse (op droge basis) 91.0 - 108.0%
Verlies bij het drogen (105oC, 2hr) 6.0 - 12.0%
V1: V2: 1.02 - 1.45
Pyruvic Zuur ≥ 1,5%
PH van 1%-oplossing in water 6.0 - 8.0
Heavy metallen (als Pb) ≤ 20 mg/kg
Lood (Pb) ≤ 5 mg/kg
Arsenicum (zoals) ≤ 2 mg/kg
Stikstof ≤ 1,5%
As ≤ 13%
Deeltjesgrootte netwerk 80: 100% min, 200 schakelen in: 92% min
Totale plaattelling ≤ 2000/g
Gist en vormen ≤ 100/g
Ziekteverwekkerskiemen afwezigheid
S. goudhoudend Verbied
Pseudomonas - aeruginosa Verbied
Salmonella's SP. Verbied
C. - perfringens Verbied

 

 

Xanthan de Gom is één van de populaire additieven voor levensmiddelen en de ingrediënten in de meeste landen, aangezien een professionele Xanthan Gomleverancier en een fabrikant, FDC Biotech Xanthan Gom van China bijna 10 jaar hebben geleverd en uitgevoerd, worden gelieve verzekerd om Xanthan Gom bij FDC Biotech te kopen. Om het even welke onderzoeken en problemen gelieve te voelen vrij om e-mail naar ons te verzenden, zullen wij u binnen 1 werkdag antwoorden.

 

Details:

Xanthan de Gom is een polysaccharide, uit de bacteriële die laag van Xanthomonas-campestris wordt afgeleid, als additief voor levensmiddelen en reologiebepaling wordt gebruikt, algemeen als voedsel dik makende agent (in slasausen, bijvoorbeeld) wordt gebruikt en stabilisator (in cosmetischee producten, bijvoorbeeld, om ingrediënten te verhinderen dat te scheiden). Het wordt geproduceerd door de gisting van glucose, sucrose, of lactose door de Xanthomonas-campestrisbacterie. Na een gistingsperiode, wordt het polysaccharide gestort van een de groeimiddel met isopropyl alcohol, droog, en grond in een fijn poeder. Later, wordt het toegevoegd aan een vloeibaar middel om de gom te vormen.

 

Biosynthese

BiosynthesisSynthesis komt uit glucose voort als substraat voor synthese van de de voorlopers UDP-Glucose van suikernucleotiden, UDP -UDP-glucuronate, en de BBP-Mannose die voor de bouw van pentasaccharide wordt vereist herhaalt eenheid. Dit verbindt de synthese van xanthan met het centrale koolhydraatmetabolisme. De herhalingseenheden worden opgebouwd bij de dragers van het undecaprenylphosphatelipide die in het cytoplasmic membraan worden verankerd. Specifieke glycosyltransferases brengen opeenvolgend de suikerdelen xanthan van de nucleotidesuiker voorlopers naar de lipidedragers over. Acetyl en pyruvylresidu's worden toegevoegd als niet-koolhydraatdecoratie. Rijp herhaal de eenheden op een bepaalde manier lijkend op het wzy-Afhankelijke mechanisme van de polysaccharidesynthese van Enterobacteriaceae gepolymeriseerd en uitgevoerd zijn. De producten van de cluster van het gomgen drijven synthese, polymerisatie, en de uitvoer van de herhalingseenheid.

Gebruik

Één van de opmerkelijkste eigenschappen van Xanthan Gom is zijn capaciteit om een grote verhoging van de viscositeit van een vloeistof te veroorzaken door een zeer kleine hoeveelheid gom, op de orde van één percent toe te voegen. In het meeste voedsel, wordt het gebruikt bij 0,5%, en kan in lagere concentraties worden gebruikt. De viscositeit van xanthan gomoplossingen vermindert met hogere scheerbeurttarieven; dit wordt geroepen scheerbeurt het verdunnen of pseudoplasticiteit. Dit betekent dat een product aan scheerbeurt wordt onderworpen, of van zich het mengen, het schudden of zelfs het kauwen, zal uitdunnen, maar zodra de scheerbeurtkrachten worden verwijderd, zal het voedsel file die dik maken. Een praktisch gebruik zou in slasaus zijn: de xanthan gom maakt het onbeweeglijk dik genoeg in de fles die het mengsel vrij homogeen te houden, maar de scheerbeurtkrachten door te schudden en te gieten worden geproduceerd verdunt het, zodat kan het gemakkelijk worden gegoten. Wanneer het de fles weggaat, worden de scheerbeurtkrachten verwijderd en het maakt file dik, zodat klampt het zich aan de salade vast. In tegenstelling tot andere gommen, is het zeer stabiel onder een brede waaier van temperaturen en pH.

 

In voedsel, xanthan wordt de gom vaakst gevonden in slasausen en sausen. Het helpt om oliescheiding te verhinderen door de emulsie te stabiliseren, hoewel het geen emulgator is. Xanthan de gom helpt ook vaste deeltjes, zoals kruiden opschorten. Ook gebruikt in bevroren voedsel en dranken, xanthan leidt de gomhulp tot de prettige textuur in veel roomijs, samen met Guar Gom en sint-jansbroodgom. De tandpasta bevat xanthan vaak gom, waar het als bindmiddel dient om het product eenvormig te houden. Xanthan de gom (wanneer soms gemaakt niet van tarwe-ziet de Allergieën voor gluten-vrije allergieinformatie) ook in gluten-vrij baksel wordt gebruikt. Aangezien het gluten in tarwe wordt gevonden moet worden weggelaten, xanthan wordt de gom gebruikt om het deeg te geven of een „kleverigheid“ te slaan die anders met het gluten dat zou bereikt worden. Xanthan de gom helpt ook commerciële die eisubstituten dik maken van eiwit worden gemaakt, die het vet en de emulgators te vervangen in dooiers wordt gevonden. Het is ook een aangewezen methode om vloeistoffen voor die dik te maken met het slikken van wanorde, aangezien het niet de kleur of het aroma van voedsel of dranken op typische gebruiksniveaus verandert.

 

In de olieindustrie, xanthan wordt de gom gebruikt in grote hoeveelheden, gewoonlijk om boringsmodder dik te maken. Deze vloeistoffen dienen die de vaste lichamen te dragen door het boringsbeetje worden gesneden terug naar de oppervlakte. Xanthan de gom verstrekt grote „laag eind“ reologie. Wanneer de omloop ophoudt die, blijven de vaste lichamen nog in de boringsvloeistof worden opgeschort. Het algemene gebruik van horizontale boring en de vraag naar goede controle van geboorde vaste lichamen heeft geleid tot zijn uitgebreid gebruik. Het is ook toegevoegd aan beton gegoten onderwater, om zijn viscositeit te verhogen en wegspoeling te verhinderen.

In schoonheidsmiddelen, xanthan wordt de gom gebruikt om watergelen, gewoonlijk samen met bentonietklei voor te bereiden. Het wordt ook gebruikt in oil-in-water emulsies helpen de oliedruppeltjes tegen samenvoeging stabiliseren. Het heeft sommige huid het hydrateren eigenschappen. Xanthan de gom is een gemeenschappelijk ingrediënt in valse bloedrecepten, en in gunge/slijm.

Als professionele Xanthan Gomleverancier, heeft FDC Biotech Xanthan Gom van China bijna 10 jaar geleverd en uitgevoerd.

 

 

FAQ:

1, Welke soorten certificaten kan u aanbieden?
FDC Biotech is een verklaard bedrijf van ISO2008 9001, aangezien voor Xanthan Gom, wij HAPPC kunnen aanbieden, KOSJER, HALAL-Certificaten, ect.
2, zijn FDC Biotech een fabrikant of enkel een handelsmaatschappij?
FDC Biotech is zowel fabrikant als handelsmaatschappij, zijn wij Xanthan Gomleverancier, tegelijkertijd, zijn wij fabrikant van andere producten.
3, wat zijn Min Order Quantity van Xanthan Gom?
De verschillende producten hebben verschillende MOQ, voor Xanthan Gom, is MOQ 1000kg.
4, wat zijn de prijs van Xanthan Gom?
FDC Biotech is een beroemde Xanthan Gomleverancier en een fabrikant in China, en collectief met vele Xanthan Gomleveranciers verscheidene jaren geweest, kunnen wij u van rendabele Xanthan Gom voorzien.
5, hoe lang wij zullen wachten op uw antwoord?
Wij kunnen waarborgen te antwoorden uw onderzoeken van Xanthan Gom in minder dan 24 uren in werkdagen.
6, Welke soorten vervoerstypes kunnen u verstrekken?
Onze hoofdvervoersmethodes omvatten luchtvervoer, landvervoer en watervervoer.
7, Welke soorten betalingstermijnen kunnen u goedkeuren?
De het meest meestal gebruikte betalingstermijnen zijn T/T, L/C.
8, hoe lang ik mijn goed zal ontvangen?
FDC Biotech heeft zijn eigen EDC pakhuis in Shanghai, wanneer uw inkooporder is bevestigd, inventarisproducten zal leveren binnen 1 week, andere productenlevering in 2 weken.