CMC 25kg het Bindmiddelpoeder CAS 9004-32-4 van de Voedselrang E466

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam FDC
Certificering HALAL
Min. bestelaantal 1000kg
Prijs Negotiable
Verpakking Details 25Kg zak
Levertijd 2 weken
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 100T één maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Kleur wit Verschijning Licht en vrij bewegend poeder
Qty in 20 ' FCL 16MT CAS NR 9000-11-7
Type Bindmiddelen CMC Toepassing van CMC in was
Hoog licht

Het Bindmiddelpoeder van de voedselrang E466

,

CMC E466 Bindmiddelpoeder

,

CAS 9004-32-4 Chemische Voedselingrediënten

Laat een bericht achter
Productomschrijving

CMC

Wij verstrekken WEIYI, YULONG-kan Carboxymethyl Cellulose van het merknatrium (CMC) gebruik in sap en drankproducten zijn.

 

 

CMC 25kg het Bindmiddelpoeder CAS 9004-32-4 van de Voedselrang E466 0

Toepassing van CMC

 

Het dik maken, het verspreiden en het emulgeren effect

Hoge graad van substitutie en fijne transparantieprestaties
Fijne verspreidende prestaties in water
Hoge viscositeit en fijne stabiliteit
Modellen: 8000S enz.

Zijn de Carboxy methylcellulose (CMC) of de cellulosegom een cellulosederivaat met carboxymethyl groepen (- ch2-COOH) verbindend aan enkele hydroxylgroepen de glucopyranosemonomeren die omhoog de cellulosebackbone maken. Het wordt vaak gebruikt als zijn natriumzout, natrium carboxymethyl cellulose.

Het wordt samengesteld door de alkali-gekatalyseerde reactie van cellulose met chloroacetic zuur. De polaire (organisch zuur) carboxyl groepen maken de cellulose oplosbaar en chemisch reactief. De functionele eigenschappen van CMC hangen van de graad van substitutie van de cellulosestructuur (d.w.z., hoeveel van de hydroxylgroepen hebben deelgenomen aan de substitutiereactie), evenals de kettingslengte van de structuur van de cellulosebackbone en de graad van zich het groeperen van de carboxymethyl substituenten af.

 

UsesCMC wordt in voedselwetenschap als viscositeitsbepaling of bindmiddel, en gebruikt om emulsies in diverse producten met inbegrip van roomijs te stabiliseren. Als additief voor levensmiddelen, heeft het e-aantal E466. Het is ook een constituent van vele oneetbare producten, zoals K-Y Jelly, tandpasta, laxeermiddelen, dieetpillen, verven op basis van water, detergentia, het textiel rangschikken en diverse document producten. Het wordt gebruikt hoofdzakelijk omdat het hoge viscositeit heeft, is niet-toxisch, en is hypoallergenic. In wasmiddelen dat wordt het gebruikt als polymeer van de grondopschorting wordt ontworpen om op katoen en andere cellulosestoffen te deponeren negatief creërend a - geladen barrière aan gronden in de wasoplossing. CMC wordt gebruikt als smeermiddel in niet-vluchtige oogdalingen (krokodilletranen). Soms is het methylcellulose (MC) die wordt gebruikt, maar zijn niet-polaire methylgroepen (- CH3) geen oplosbaarheid of chemische reactiviteit aan de basiscellulose toevoegen.

Na de aanvankelijke reactie produceert het resulterende mengsel ongeveer 60% CMC plus 40%-zouten (natrium-chloride en natriumglycolate). Dit product is zogenaamde Technische CMC die in detergentia wordt gebruikt. Een verder reinigingsproces wordt gebruikt om deze zouten te verwijderen om zuivere CMC te produceren die voor voedsel, geneesmiddel en tandpasta (tandpasta) toepassingen wordt gebruikt. Een midden „semi-purified“ rang wordt ook veroorzaakt, typisch gebruikt in document toepassingen.